logo

Video encyclopedia

Llazar Siliqi

3:22

Myfarete Laze - Flakë e borë

3:21

Prenke Jakova - I-20 - "Skenderbeu" Sot turqit u leshuen si ujqit mbi atdhe. Plaku flokebardhe

3:34

Nikoleta Shoshi - Flakë e borë

1:13

Ne Sharrat e Kryeziut dhe pyjet e Pukes

3:08

Prenke Jakova - I-12 - "Mrika" K'tu Azizin e takova mbramë. Solist Hysen Kurti

Llazar Siliqi (1924–2001) was a notable Albanian poet. His poetic profile was influenced by the work of Mayakovsky.
    Explore contextually related video stories in a new eye-catching way. Try Combster now!