logo

Video encyclopedia

Ndue Ukaj

Biography

2:57

Pallati shqiptar që do i flasë botës- RTV Ora News- Lajmi i fundit-

 

3:15

Augustin Ukaj Ndue Ukaj Gjergj Ukaj - Gjon Lëkaj i biri Alis

 

2:07

Ndue Ukaj - Takimi i Shkrimtarëve të Diasporës, 22.2.2020

 

1:18

Ndue Shyti dhe Augustin Ukaj

 

3:07

Lek Duhani & Gjok Duhani - Ndue Perlleshi

Ndue Ukaj is an Albanian writer, publicist, literary critic and literary theorist.
Explore contextually related video stories in a new eye-catching way. Try Combster now!