logo

Video encyclopedia

Rei Qilimi

1:17

Rei kopshtari

1:13

A1 Report - Atalanta dhe Sampdoria vijnë në Shqipëri, përzgjedhin talente futbolli

0:37

ABC News denoncoi gjendjen e nenkalimit, Bashkia nis pastrimin | ABC News

1:33

Ora News - Rama informon nga rrugët e Brukselit se çfarë premtimesh mori nga Ursula von der Leyen

0:30

Reana Kaci Lenda Art Pamor Mesuese Denisa Trupja

Rei Qilimi is an Albanian professional footballer who plays as a attacking midfielder for Albanian club Tirana and the Albania national under-21 football team.
Explore contextually related video stories in a new eye-catching way. Try Combster now!